Pronk Dakkapellen in Opmeer groeit door

Algemeen
Het team van Pronk Dakkapellen staat graag voor u klaar.
Het team van Pronk Dakkapellen staat graag voor u klaar. (Foto: aangeleverd)

Voor wie nog geen kennis heeft gemaakt met Pronk Dakkapellen? Dit is een mooi moment! Velen konden vorig en dit jaar niet op vakantie, maar passen hun woning aan naar de wensen die vaak op een lijstje staan, maar meestal worden uitgesteld, zoals bijvoorbeeld de zolder vergroten door een dakkapel.

Partnerbijdrage dossier

Omdat Pronk Dakkapellen uit zijn jasje is gegroeid, was een groter kantoor nodig. “Omdat we nu tijdens deze coronapandemie ons moeten houden aan de maatregelen, kunnen we op ons kantoor aan De Veken 207c18 in Opmeer op 120 m² coronaproof werken op vier complete werkplekken”, laat Gertjan Pronk weten. “We blijven onze klanten van dienst, zoals we al bijna een decennia doen. Onze klanten willen graag op een eerlijke manier geïnformeerd worden over alle mogelijkheden die aansluiten op hun wensen. Omdat wij samenwerken met meerdere dakkapelfabrikanten, heeft de klant altijd de beste keus. Elke dakkapelfabrikant heeft immers zijn eigen sterke eigenschappen. Wij werken alleen met fabrieken die vijftien jaar garantie garanderen. Voor kleine of grote dakkapellen, kunststof, platte daken of schuinpannendaken, er is bijna altijd een passende oplossing.”

Voordat Pronk Dakkapellen een offerte maakt, wordt er altijd gevraagd naar de specifieke woonwensen van de klant. “Onze klanten vinden het prettig om in hun eigen omgeving en in ontspannen sfeer te praten over hun eigen ideeën en woonwensen. Wij geven hier graag gehoor aan. In het gehele traject van offerte tot levering en oplevering heeft de klant één aanspreekpunt, wat natuurlijk heel prettig werkt.”

Meer informatie is te vinden op www.pronkdakkapellen.nl of op Facebook.