Uitgekookt maakt luxe maaltijd voor iedereen bereikbaar

Algemeen
Hete bliksem met rode kool.
Hete bliksem met rode kool. (Foto: aangeleverd)

Veel mensen zitten meer thuis, missen sociale contacten en corona ligt op de loer. Het is extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Zowel lichamelijk als mentaal.

Partnerbijdrage dossier

Daarom biedt maaltijdservice Uitgekookt een nostalgische winterspecial aan. “Voor iedereen die zichzelf een verwenmomentje gunt en tegelijkertijd goed en gezond wil eten, voor een betaalbare prijs.”

De ­filosofie van Uitgekookt is dat iedereen altijd lekker en gezond moet eten, wat de omstandigheden ook zijn. “Dus ook als je de supermarkt wilt mijden of een keer niet wilt koken”, zegt eigenaar Johan van Marle. “We bezorgen koelverse maaltijden aan huis, boordevol groenten en zonder onnodige toevoegingen. Speciaal voor de koude wintermaanden hebben we een aanbieding om verlichting te brengen in deze lastige en mogelijk eenzame tijden.”

Het typisch winters gerecht is met zorg ontwikkeld door de chefkok van Uitgekookt: stamppot hete bliksem met frisse appeltjes, lichtzoete rode kool en een kruidige wildstoof van hert. “Gezonde comfort food: eten waar je blij van wordt met dat nostalgische gevoel. Een gerecht zoals oma het maakte, maar nu gratis en gekoeld thuisbezorgd. Heerlijk om thuis van te genieten en voor slechts 5 euro, in combinatie met vier andere gerechten.”

Het is altijd, maar juist in deze tijd, belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. Bij Uitgekookt staan alleen gezonde maaltijden op het menu. Allen met zorg samengesteld door chefs en diëtisten en bevatten minimaal 200 gram verse groenten. Gevarieerd en gezond eten was nog nooit zo makkelijk.

Bestel via UITGEKOOKT.NL of bel 085-0406065.