Wie exposeert mee met Ode aan het Landschap in gemeente Medemblik?

Algemeen
Exposanten kunnen zich aanmelden voor Ode-aan-het-Landschap.
Exposanten kunnen zich aanmelden voor Ode-aan-het-Landschap. ((Foto: aangeleverd))

In het kader van het toeristisch thema dit jaar: Ode aan het Landschap, verzorgt de Stichting Bonifaciuskerk Medemblik van 26 juni tot en met 12 september een tentoonstelling van werken met het landschap van de gemeente Medemblik als onderwerp. Daarvoor worden recreatieve kunstenaars uitgenodigd om werken aan te bieden.

Exposanten kunnen schilderijen of beelden tentoonstellen, maar ook bijzondere foto’s of een andere ambachtelijke uiting. Het liefste werken die in coronatijd zijn gemaakt. Het onderwerp Ode aan het (Medemblikker) Landschap ligt voor het grijpen: weiland, water, natuurlijke kunstwerken, molens, kerktorens, alles wat onderweg de blik vangt tussen Abbekerk tot en met Andijk, tot en met Zwaagdijk-West.

De mogelijkheid om te exposeren met eigen werk staat open voor alle leeftijden. Interesse? Stuur eerst vóór 15 maart maximaal twee werken digitaal op naar bonifaciusmedemblik@gmail.com. Is het kunstwerk nog niet af, beschrijf dan wat het plan is. Aan de hand daarvan maakt de commissie Kunst & Cultuur een selectie op basis van ruimtelijke mogelijkheid, kwaliteit en variëteit.

Meer informatie is te verkrijgen via tel. 06-20534941.