Schoonmaakdagen Het Zwembad in Midwoud

Algemeen
Gewapend met een zwabber aan de slag in Het Zwembad.
Gewapend met een zwabber aan de slag in Het Zwembad. (Foto: Pixabay)

Voor de schoonmaakdag van zaterdag 2 april hebben zich voldoende vrijwilliger aangemeld.  Voor zondag 3 april zijn er nog plaatsen open. Misschien dat de schoonmaak nog meer wordt verspreid over de tijd die er nog is voor de opening).

Kees Bouman coördineert de planning en houdt alle betrokkenen voldoende en tijdig op de hoogte. Opgeven kan nog. En fris en schoon het nieuwe zwemseizoen in.

Ook een steentje bijdragen aan het Zwembad als vrijwilliger? Neem contact op met Robbert van Meulem, rvanmeulem@quicknet.nl of tel. 06-12177381. Jong en oud, gepensioneerd of gewoon op zoek naar iets nieuws, rasechte dorpeling of nieuwkomer? Iedereen is welkom! Het hele jaar door zijn er vrijwilligers nodig, onder meer techneuten, tuinmannen en vrouwen, kassa/kiosk medewerkers. Samen zorgen voor een goedlopend zwemseizoen.

Opening Het Zwembad

Het Zwembad opent zondag 25 april om 12.00 uur de poort. Houd social media en de website in de gaten

Abonnementen

Een zwemkaart of leskaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar tegen gereduceerd tarief. Het Zwembad is nog altijd flink goedkoper, in vergelijking met de overdekte binnenbaden. Vanaf maandag 10 mei beginnen de zwemlessen. Goed nieuws, want vorig seizoen is er helemaal niemand op zwemles geweest...