Veel aanbod op markt in Bonifaciuskerk in Medemblik

Algemeen
Kom ook naar de markt in de Bonifaciuskerk. Er is zoveel aanbod.
Kom ook naar de markt in de Bonifaciuskerk. Er is zoveel aanbod. (Foto: aangeleverd)

Veel liefhebbers keken hier al tijden naar uit. De markt in de Bonifaciuskerk, Kerkplein 9 in Medemblik vindt van 11 tot en met 20 juni dagelijks plaats van 13.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

De markt omvat handwerkspullen, wol, lappen, kleding, boeken, nostalgische naaimachines, brei- en haaknaalden, scharen, naalden, punniktolletjes, prachtige stoffen, vele soorten en kleuren wol, garen, handwerkkleedjes/lakens, knuffelpoppetjes, babyslofjes, kanten kraagjes en kanten kleedjes, tafelkleden, servetten, schilderijtjes, zomerkleding, badpakken en bikini’s. Kom shoppen en scoor tegen laagdrempelige prijsjes.

Door deze aankopen komt u de zomer door; thuis, in de tuin, op de camping, in de camper. Maak een prachtig werkstuk voor jezelf of om als cadeau weg te geven.

Alles wordt georganiseerd door vrijwilligers en de opbrengst is ten behoeve van het onderhoud en de restauratie van de Bonifaciuskerk.


Kom shoppen en zet deze gedigitaliseerde tijd even op hold. Kijk gericht en relaxed op de markt hoe u eigen hobby’s kunt uitbreiden of misschien een nieuwe hobby ontdekt. Laagdrempelige prijzen en een enorme uitgebreide collectie artikelen stimuleren om zorgen aan de kant te zetten. Gezelligheid staat voorop.

De markt is georganiseerd volgens de geldende voorschriften. Een bezoeker dient een mondkapje te dragen, handen te reinigen, de looproute aan te houden, 1,5 meter afstand te houden en een mandje is verplicht. Geen mandjes? Graag dan even wachten. Bij mooi weer is het terras buiten open. Lekker koffie met gebak.

Gratis entree.

Meer informatie: www.bonifaciusmarktenmedemblik.nl.