Activiteiten voor jongeren in gemeente Medemblik

Algemeen
Activiteit die vorig jaar gehouden werd.
Activiteit die vorig jaar gehouden werd. (Foto: gemeente Medemblik)

Jongerenwerk in de gemeente Medemblik verzorgt van maandag 16 tot en met zaterdag 21 augustus een activiteitenweek voor jeugd tot en met 18 jaar. Keuze uit maar liefst tien activiteiten. 

De eerste activiteiten worden maandag 16 augustus gehouden. Suppen vanaf 10 jaar bij het Egboetswater in Hauwert, kids yoga en smoothies voor 7 tot en met 10 jaar en tiener yoga en smoothies voor 13 tot en met 16 jaar in het dorpshuis in Abbekerk

Pannenkoeken bakken op dinsdag 17 augustus. Voor kids van 10 tot en met 12 jaar en 13 tot en met 16 jaar bij JC de Bunker in Abbekerk.

Of doe woensdag 18 augustus mee met aquafun in Zwembad de Spetter in Abbekerk of de workshop Rappe Rappers voor 12 tot en met 18 jaar in de bibliotheek in Medemblik.

Ga voor wat meer sportiviteit op donderdag 19 augustus en geef je op voor freerunning voor 12 tot en met 18 jaar, calisthenics voor 12 tot en met 18 jaar of jumping fitness voor 12 tot en met 18 jaar in de Muiter in Medemblik.

Op vrijdag 20 augustus vindt wakeboarden plaats voor 12 tot en met 18 jaar in Enkhuizen en Panna K.O & Skillz voor 10 tot en met 18 jaar bij VV MOC/Café de Post in Midwoud.

Op de laatste dag, zaterdag 21 augustus, kunnen kinderen van 16 tot en met 14 jaar zich aanmelden voor aquaFun in Zwembad ’t Ploetertje in Benningbroek.

Voor meer informatie, opgave en vragen, stuur een e-mailtje naar activiteiten@medemblik.nl. Vermeld duidelijk naam, adres, telefoonnummer, leeftijd en de keuze voor welke activiteit(en). Wie zich aanmeldt, wordt in eerste instantie ingedeeld bij maximaal twee activiteiten. Dit om iedereen de kans te geven om deel te nemen! Is er genoeg ruimte voor extra activiteiten, dan meer.

Kijk voor de activiteiten op de Facebookpagina: Jongerenwerk – Opbouwwerk Medemblik.

Leuk om samen met andere jongeren te sporten.