Westfriesland SEW start competitie in Nibbixwoud tegen HV Quintus

Algemeen
Het team van Westfriesland SEW.
Het team van Westfriesland SEW. (Foto: aangeleverd)

Voor de handbalsters van Westfriesland SEW 18 september een wedstrijd om echte punten. Na een hele lange periode van oefenwedstrijden, toernooien en een alternatieve competitie opent Westfriesland SEW de competitie met een thuiswedstrijd tegen HV Quintus. Mét publiek op de tribunes in Sporthal de Bloesem.

Om 19.00 uur gaat het Eredivisie seizoen 2021-2022 van start tegen de dames uit Kwintsheul. Met de alternatieve competitie en een voorbereiding met vele oefenduels in de benen heeft de selectie van Arthur Langedijk zich zo goed mogelijk voorbereid. Ook de organisatie rondom de wedstrijden heeft zich goed voorbereid om binnen de mogelijkheden de sporthal weer blauw te laten kleuren voor een ouderwets ‘avondje SEW’.

Met de diverse versterkingen binnen de spelersgroep gaat SEW voor een plek bovenin het linkerrijtje. Echter is de groep op dit moment nog niet compleet door blessures en zwangerschap. Morgenavond de eerste serieuze test voor de speelsters uit Nibbixwoud.

Floormanager Raymond Karsten geeft aan dat ook bij de oefenwedstrijden alles soepel is verlopen, rondom de te nemen maatregelen. “Iedereen is er daarom helemaal klaar voor! Kom dus met een gerust hart naar de sporthal morgenavond om de dames naar de eerste overwinning te loodsen”, vertelt Karsten.

Tickets voor de wedstrijd zijn online te verkrijgen op www.westfrieslandsew.nl. In de sporthal wordt de afstand van 1,5 meter aangehouden, waardoor een coronatest of vaccinatie niet verplicht is. Natuurlijk zijn de wedstrijden ook via de livestream te volgen op het YouTube-kanaal van Westfriesland SEW.