Boodschappen doen bij AH in Medemblik

Algemeen
Aad en Piet Meijer knippen het lint door.
Aad en Piet Meijer knippen het lint door. (Foto: Albert Heijn/Yasmin Hargreaves)

Voortaan kunnen klanten terecht bij een Albert Heijn in hun eigen buurt. De winkel, een voormalige DEEN, zit aan Overleek 1 en heeft het nieuwste concept, met grote focus op vers, gemak en digitale innovatie. Supermarktmanager Dennis Kuipers: “Ons hele team keek er erg naar uit om klanten te ontvangen in onze nieuwe winkel! Meteen al na opening was het gezellig druk. We kregen veel complimenten. Klanten zijn blij met het grote versaanbod, maar ook met de mooie bloemenafdeling die gewoon is gebleven”.

Albert Heijn Medemblik Overleek heeft een groot aanbod groente en fruit, afkomstig uit de regio zoals peren uit Hem en bloemkool uit Andijk. Ook is er een ruim biologisch en vega(n) assortiment én kunnen klanten kiezen uit veel verschillende ultraverse maaltijden en verspakketten. Voor ontbijt, lunch en borrel zijn er diverse kazen uit binnen- en buitenland, vleeswaren, tapas en noten. De bakkerij biedt behalve heerlijk gebak ook een brede selectie afgebakken brood met uiteraard de bekende West-Friese bakkersbroden en krustiebroodjes van Bakkerij Pater.

Gemakkelijk en snel

De nieuwe Albert Heijn is zo ingericht dat klanten er gemakkelijk boodschappen kunnen doen. Bij alle producten hangen elektronische schapkaartjes en grote beeldschermen geven informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. Er zijn zelfscankassa’s, waardoor het afrekenen snel gaat. Dennis Kuipers: “Als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat natuurlijk ook”. De servicebalie is onder andere het afhaalpunt van bol.com en een oplaadstation voor de OV-chipkaart. 

Veel keuze in prijs

Albert Heijn Medemblik Overleek biedt keuze in prijs. Naast de bekende A-merken en de voordelige AH Huismerken zijn er ook Prijsfavorieten. Dat zijn producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs. 

Extra feestelijk

Na de opening blijft het extra feestelijk bij de nieuwe Albert Heijn. De komende tijd zijn er speciale openingsaanbiedingen. Ook is er een leuke actie waarbij klanten een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro bij elkaar sparen. Dennis Kuipers hoopt dat klanten zich snel thuis zullen voelen in de nieuwe winkel. “Wij willen graag de persoonlijke supermarkt in de buurt zijn. Klanten kunnen met elke vraag, opmerking of tip bij ons terecht.”

Albert Heijn aan Overleek 1 in Medemblik is open van maandag tot en met zondag van 07.00 tot 21.00 uur.

klanten kregen een warm welkom.
Albert Heijn heeft ook een bloemenafdeling.
In de winkel komen klanten vertrouwde gezichten tegen die overgenomen zijn van DEEN.
Saskia zorgt voor verse broodjes.