Aanleg glasvezel in deel van gemeente Medemblik

Partnerbijdrage
DELTA Fiber Netwerk gaat glasvezel aanleggen in de gemeente Medemblik.
DELTA Fiber Netwerk gaat glasvezel aanleggen in de gemeente Medemblik. (Foto: Paul ter Bekke)

Verheugd laten wij weten dat DELTA Fiber Netwerk na een succesvolle campagne glasvezel gaat aanleggen in Benningbroek, Hauwert, Midwoud, Nibbixwoud, Oostwoud, Sijbekarspel, Wognum, Zwaagdijk-Oost en Zwaagdijk-West.

Wij starten nu ook actief met de glasvezelcampagne in de overige kernen van de gemeente Medemblik. Als in de overige kernen ook 25% van de inwoners vóór 30 maart 2022 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders op ons netwerk, komt hier ook glasvezel. 

Inzet ambassadeurs en lokale partijen onmisbaar

Sonja Jansma, projectleider bij DELTA Fiber Netwerk: “Tijdens de campagne is er veel werk verzet om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel komt. Ambassadeurs en lokale verkopers hebben, zelfs in deze coronatijd, alles op alles gezet om buurtbewoners te overtuigen van het belang van glasvezel. En met succes! Want in de laatste week was mede daardoor een mooie eindsprint zichtbaar in het aantal aanmeldingen. We zijn dan ook erg verheugd dat we kunnen melden dat er glasvezel komt! “

Alle woningen een glasvezelaansluiting 

“Alle inwoners in Benningbroek, Hauwert, Midwoud, Nibbixwoud, Oostwoud, Sijbekarspel, Wognum, Zwaagdijk-Oost en Zwaagdijk-West worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws en de vervolgstappen”, vervolgt Jansma. 

“Daarin laten we ook weten dat we alle woningen van een glasvezelaansluiting willen voorzien. Waarom we dit doen? Tijdens de aanleg komen we langs woningen, ook van bewoners die zich (nog) niet hebben aangemeld voor een glasvezelabonnement. Op deze manier zijn alle woningen direct klaar voor de toekomst. En de overlast blijft beperkt, want dan hoeft de straat namelijk maar één keer open.” 

Online informatieavond

Zoals eerder aangekondigd starten we nu ook actief met de glasvezelcampagne in Abbekerk, Andijk, Lambertschaag, Medemblik, Opperdoes, Onderdijk, Twisk en Wervershoof. “Ook daar zijn wij voornemens glasvezel te gaan aanleggen, mits 25% van de inwoners vóór 30 maart 2022 een glasvezelabonnement afsluit.” 

Wilt u meer weten over de glasvezelcampagne, ons aanbod en de aanleg van glasvezel schrijf je dan in voor de online informatieavond op maandag 24 januari 2022 via gavoorglasvezel.nl. 

Hoe kunt u zich aanmelden voor glasvezel? 

Kijk voor meer informatie op www.gavoorglasvezel.nl of informeer bij een lokale verkoper bij u in de buurt.

Niet vergeten! Gratis aanmelden kan nog tot 30 maart 2022.