Alix Konijn in OVW Café

Nieuws
Alix Konijn vertelt over ondernemen tijdens het OVW Café in 't Fortuin in Wervershoof. (Foto: Pieter Prins)
Alix Konijn vertelt over ondernemen tijdens het OVW Café in 't Fortuin in Wervershoof. (Foto: Pieter Prins) rodi.nl

WERVERSHOOF – Praat en denk mee over de trends die er zijn op het gebied van leven, wonen en werken. Het heeft direct invloed op ondernemerschap. Alix Konijn, accountmanager Grootzakelijk bij Rabobank West-Friesland, gaat 10 januari graag tijdens het OVW Café in gesprek met de aanwezigen.
West-Friesland is een regio met een grote diversiteit aan interessante en innovatieve bedrijven. Zij springen in op regionale, landelijke en zelfs internationale trends. Ook Rabobank volgt de trends op de voet om ondernemers bij te staan in hun ontwikkeling.Konijn benadrukt dat het nooit eenrichtingsverkeer kan zijn. Hij nodigt ondernemend West-Friesland uit om de dialoog aan te gaan. Ook vertelt hij over zijn persoonlijke ontwikkeling. Over de veranderende rol die de bank heeft in het algemeen en voor hem in het bijzonder.
Het OVW Café start om 18.00 uur in ’t Fortuin, Dorpsstraat 190 in Wervershoof. Wie geen lid is van de ondernemersvereniging, maar wel geïnteresseerd? Kom vrijblijvend kennismaken. Naast de presentatie is er volop ruimte voor vrij netwerken.
Meer informatie, kijk op www.ovw.nl.