Kom ook naar de open dag van Radboud Inline-Skating in Medemblik. Gezellig en sportief!
Kom ook naar de open dag van Radboud Inline-Skating in Medemblik. Gezellig en sportief! ((Foto: aangeleverd))

Open dag Radboud Inline-Skating

MEDEMBLIK – Radboud Inline-Skating houdt zondag 31 maart open dag, dan start het nieuwe skeelerseizoen. Iedereen is vanaf 10.30 uur van harte welkom aan Opperdoezerpad 2 in Medemblik.

Waarschijnlijk is de nieuwe kantine al klaar en anders kunnen bezoekers de bouwvorderingen bekijken. Iedereen kan tussen 10.30 tot 12.30 deelnemen aan diverse clinics om beter te leren skeeleren, maar vrij skeeleren kan natuurlijk ook. Ervaar hoe leuk deze sport is en probeer de snelle baan in Medemblik zelf uit. Het Nederlands kampioenschap wordt daar 1 juni gereden. Skeelers zijn deze dag gratis te leen maar uiteraard mogen ook eigen skates mee. Helm en handbescherming zijn verplicht (ook te leen, zover de voorraad strekt).

Voor deze dag kan men spullen inbrengen voor de populaire tweedehands markt en is er verkoop van clubkleding. Het jeugd skate toernooi begint om 13.00, een wedstrijd voor de jeugd van 6 tot 17 jaar. Daar kan iedereen aan deelnemen, ook niet leden van Radboud of onervaren sporters. De inschrijving begint vanaf 11.30. De open dag wordt rond 17.00 uur afgesloten met de prijsuitreiking. Meer informatie is te vinden op www.jeugdskating.nl.

Wie niet meedoet met het toernooi, kom gezellig kijken hoe het eraan toegaat. Tegen schappelijk prijzen zijn er hapjes en drankjes te koop. Leden van de vereniging vertellen deze dag graag meer over de mogelijkheden om bij de vereniging te trainen. Wie weet zit er tussen de deelnemers wel een nieuwe wereldkampioen, net als Jordy van Workum uit Midwoud.

Meer berichten