Het molenseizoen begint 14 april goed bij De Hoop in Wervershoof.
Het molenseizoen begint 14 april goed bij De Hoop in Wervershoof. ((Foto: aangeleverd))

De Hoop opent seizoen met muzikale tour door molen

WERVERSHOOF - Molen de Hoop opent het nieuwe molenseizoen op 14 april met een overdekte muzikale tour door de molen. In en rond de het gebouw vinden optredens plaats en een gezellig programma voor jong en oud.

Lever de kleurplaat in!

De middag start om 13.00 uur met een openingswoordje van voorzitter Jan de Beer. Tussen 13.30 uur en 17.30 uur genieten de bezoekers van allerlei activiteiten. Een gids leidt rond door de molen. Probeer een heerlijk tapbiertje of andere drankjes bij de mobiele bar of een lekker kopje koffie met appelgebak in de Vang of andere snacks.

De kleurplaten die op de scholen zijn uitgedeeld, kunnen de kinderen inleveren tussen 13.00 en 16.00 uur. Of kom deze middag kleuren.

Harpduo Tessel en Anna brengen een mix van klassieke en moderne nummers van onder meer Brahms, Einaudi en Pachelbel.

Fanfare Sint Caecilia viert dit jaar het honderdjarig bestaan. Zij ontbreken op deze openingsdag niet.

De Giel Montanjes spelen met bezieling. Puur en gevoelig rauw komt muziek uit vervlogen én recente tijden voorbij. Nummers van onder meer Gerard Cox, Het Goede Doel, Herman van Keeken, André Hazes, Blöf en de Dijk.

Young & Younger bestaat uit de broers Kris en Marc Schouten. Twee jonge mannen die de beste hits uit de fifties en sixties akoestisch doen herleven. Zoals Simon & Garfunkel, The Everly Brothers, Elvis Presley en The Beatles. Een feest van herkenning, meerstemmige zang en rock-'n'-roll!

Mis deze gezellige dag niet en kom naar molen De Hoop, aan het Zijdwerk in Wervershoof.

Meer berichten