Frits Landesbergen sr in Bonifaciuskerk

  Nieuws

MEDEMBLIK – The Firsian Mainstream Combo speelt zaterdagavond 14 februari om 20.00 uur in de verwarmde en gezellige foyer van de Bonifaciuskerk, Kerkplein 9 in Medemblik. Dit combo brengt easy-listening jazz ten gehore.
Frits Landesbergen senior zat ooit bij de jazzclub in Hoorn en speelde in het Toots Thielemans Combo. Hij heeft ook in Aruba de sterren van de hemel gespeeld. Zijn handgemaakte gitaar komt bij Frans Elferink vandaan, topkwaliteit. Pieter Vos speelt al twintig jaar contrabas, maar kan ook makkelijk overweg met tuba en trombone. Henk Buitenkamp begeleidt ook andere jazz zangeressenop piano en heeft twaalf jaar gespeeld in de Bigband TNO-TU Delft. Frans Fennema is een echte sessie-drummer en Annemiek Zijlstra is als jazz zangeres door Frits ontdekt tijdens een workshop in Friesland en heeft samen met Frits het Frisian Mainstream Combo opgericht. Muziek is altijd haar passie geweest. Liefde voor jazzmuziek heeft ze van haar vader geërfd.
Kaarten à € 10,- te koop via Praktisch Projectmeubel, tel. 0227-540015, van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur of info@praktischprojectmeubel.nl.

Meer berichten