(Foto: aangeleverd)

Ierse SwingFolkband UNICORN

OBDAM - De landelijk bekende Ierse Swingfolkband UNICORN geeft zaterdag 23 februari een prachtig concert in ´t Brakenkerkje te Obdam.

UNICORN is een bekende naam in de folkwereld. De wortels van de musici uit Noord Holland liggen bij de Ierse en Schotse folk, maar op het veelzijdige repertoire staan ook bluegrass, klezmer en Nederlands- en Engelstalige zeemansliedjes/ shanties. Unicorn maakt al meer dan twintig jaar furore met aanstekelijke live optredens die steevast uitlopen op een sfeervol en aanstekelijk feestje.

De harde kern van Unicorn wordt gevormd door Martien Tijburg op accordeon en John Kuiper op gitaar. Daarnaast beschikt de band over twee violistes en twee zangeressen die om en om een optreden voor hun rekening nemen. Gezegend met mooie stemmen en bakken muzikaal talent brengen zij de aanwezigen in Ierse sferen met verstilde Ierse ballads, levenslustige folksongs en meeslepende Ierse golden oldies.


Locatie: ´t Brakenkerkje, Dorpstraat 38. Entree: € 10,- Aanvang concert: 20.30 uur, het kerkje opent 20.00 uur. Informatie en reservering: www.brakenkerkje.nl.

Meer berichten