(Foto: aangeleverd)

Informatiebijeenkomst belangstellenden wonen in Martinus

MEDEMBLIK - Omring verzorgt maandag 4 maart om 14.30 uur een informatiebijeenkomst voor mensen die geïnteresseerd zijn om te wonen in het nieuwe Martinus, aan de Ridderstraat in Medemblik. De woonzorglocatie is op de oude stek herbouwd. Het nieuwe complex wordt vrijdag 24 mei officieel geopend.

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt er een presentatie gehouden over het nieuwe Martinus en de visie van Omring: van verblijf naar wonen. Er wordt uitgelegd wat deze visie betekent voor (toekomstige) bewoners, zoals welke indicatie er nodig is om te kunnen wonen in Martinus, hoe de zorg is geregeld en hoe deze wordt geleverd. En natuurlijk hoe men zich kan aanmelden voor een appartement. Voor wonen in Martinus is een WLZ indicatie met minimaal een ZZP4 nodig.

Wonen in Martinus betekent ruimte en rust. Bewoners leven in een ruim tweekamerappartement met eigen badkamer en keuken. Daarnaast bevind op elke verdieping een gezellig ingerichte buurtkamer met keuken en balkon. Zo bepalen bewoners zelf of ze gezelschap willen of juist de rust van een eigen appartement. Ook kunnen de mensen kiezen of ze zelf willen wassen of koken, of de was uitbesteden, en samen eten in de buurtkamer. Kortom: in Martinus ligt de nadruk op wat de bewoners willen en kunnen. Is wonen in het nieuwe Martinus wellicht interessant, of misschien wel voor een naaste? Breng dan een bezoek aan onze informatiebijeenkomst in Het Paviljoen van Valbrug, Valbrug 56 in Medemblik.

De bijeenkomst is gratis en toegankelijk voor iedereen. Graag opgeven via jolanda.griek@omring.nl.

Meer berichten