Petra Berger en Jan Vayne geven een concert in de Bonifaciuskerk in Medemblik.
Petra Berger en Jan Vayne geven een concert in de Bonifaciuskerk in Medemblik. ((Foto: aangeleverd))

Jubileumconcert Petra Berger en Jan Vayne

MEDEMBLIK - Pianovirtuoos Jan Vayne en wereldzangeres Petra Berger vieren zondag 3 maart om 15.00 uur hun vijftienjarige samenwerking met een intiem concert in de sfeervolle Bonifaciuskerk, aan het Kerkplein in Medemblik.

Sinds 2004 delen zij regelmatig met succes en liefde het podium met elkaar. Hun stijl van musiceren kent veel overeenkomsten: beiden combineren naar hartenlust het klassieke genre met lichte muziek. In dit zondagmiddagconcert blikken zij terug op vijftien jaar met mooie herinneringen en prachtige muziek.

Twee muzikale talenten die al jarenlang grote successen oogsten als solisten.Petra en Jan bevatten het vermogen een gevoelige snaar te raken bij hun publiek, maar weten met hun ongedwongen presentatie en humor ook luchtig te amuseren.
Het repertoire is breed en omvat, naast eigen stukken, prachtig en herkenbaar materiaal uit het klassieke domein, de wereld van de popmuziek, de Nederlandstalige kleinkunst én de musical.
De vocale veelzijdigheid van Petra en het indrukwekkende pianospel van Jan vullen elkaar perfect aan. Bezoekers horen twee solisten die elkaar niet in de weg zitten, maar elkaar juist de ruimte geven en versterken.

Kaartverkoop via info@praktischprojectmeubel.nl of tel. 0227-540015, dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten