No PressSure treedt 16 maart op in BON-theater.
No PressSure treedt 16 maart op in BON-theater. ((Foto: Jasper Bonstra))

No PressSure met Loek A Like Neil Diamond in BON-theater

MEDEMBLIK - Het is enige tijd geleden dat No PressSure een project aanging met Blue Star in het BON-theater. Het begon bij de leden weer te kriebelen om iets leuks te doen. Loek Manshande gaf al eens aan dat hij het gaaf zou vinden om zijn Neil Diamond-nummers met een bigband te zingen. Die samenwerking is nu een feit.

Loek Manshande, bekend van de tachtiger jaren band Break, heeft al jaren de naam 'Loek a Like Neil Diamond'. Hij vertolkt de nummers van Neil Diamond op geniale wijze. Wie zijn ogen dicht doet, hoort Neil. Ogen dicht is tijdens zijn show geen goed idee, want Loek maakt er 16 maart, samen met No PressSure, een weergaloos optreden van.

No PressSure, een van de bekendste bigbands van West-Friesland, gaf in het BON-theater al een aantal keren een opgetreden. De band bestaat uit een hecht team van twintig muzikanten, zanger Jurie de Boer en zangeres Dayenne Stuyt. Als orkestleider heeft Jeroen Woelders zijn stempel gedrukt op de band met eigen arrangementen, zoals de nummers van Blue Star, Nederlandse nummers in een bigband jasje en nu dus de Neil Diamond-composities.

Kaarten

No PressSure met Loek A Like Neil Diamond zijn 16 maart te zien om 20.15 uur te zien in het BON-theater, aan de Admiraliteitsweg in Medemblik. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.bontheater.nl. Entreeprijs bedraagt 15.00 euro.

Meer berichten