Komt u ook een kijkje nemen op de voorjaarsmarkt in Andijk?
Komt u ook een kijkje nemen op de voorjaarsmarkt in Andijk? ((Foto: aangeleverd))

Voorjaarsmarkt in De Kapel

ANDIJK - In De Kapel, aan de Middenweg in Andijk, wordt zaterdag 11 mei van 10.00 tot 14.00 uur de jaarlijkse voorjaarsmarkt gehouden. Bezoekers komen daar van alles tegen: curiosa, glaswerk, potten, speelgoed en puzzels en cd's, ook staan er tafels vol met boeken, fruit en moederdagcadeaus.

Het Rad van Avontuur draait deze dag volop. Iedereen maakt kans op leuke prijzen. Wie trek heeft in iets lekkers, kan zich tegoed doen aan koffie of thee met wat lekkers of een heerlijke kom soep. De rommelmarkt heeft verschillende doelen: recyclen van gebruikte materialen en een plek om elkaar te ontmoeten.

Wie heeft nog leuke en bruikbare spulletjes voor de voorjaarsmarkt? Inleveren kan op donderdag 9 en vrijdag 10 mei tussen 16.00 en 20.00 uur in De Kapel, Middenweg 48. Zelf de spullen niet kunnen brengen, bel naar Trude Leegwater, 0228-591594 of bij geen gehoor Roel Doef, tel. 0228-593200.

Kom gezellig even langs de voorjaarsmarkt of maak een tussenstop tijdens een fietstocht. De opbrengst is bestemd voor Leergeld West-Friesland en SchuldHulpMaatje West-Friesland

Meer berichten