Zoveel leuke spullen te koop bij het gezinshuis. Help de jongens op vakantie!
Zoveel leuke spullen te koop bij het gezinshuis. Help de jongens op vakantie! ((Foto: aangeleverd))

Markt bij gezinshuis

ZWAAGDIJK - Zeven jongens met een verstandelijke beperking houden 18 mei om 09.00 uur een markt om vakantiegeld bijeen te brengen. Ze willen gezamenlijk met hun begeleiders twee weken vakantie op een camping in Frankrijk vieren. Kom langs en steun dit goede initiatief.

Mensen doneren al maanden spullen, deze worden gesorteerd voor de 26 verschillende marktkramen. Zo is een afdeling elektra gerealiseerd en een kraam met gereedschap, boeken, kleding, meubels en speelgoed. "De jongens zijn heel benieuwd of ze genoeg geld bijeenbrengen zodat de vakantie doorgaat. Ze zijn er al zenuwachtig van", laat Marja Floris weten. De jongens maken er met 45 vrijwilligers weer een hele gezellige markt van. Die ondertussen al voor de negende keer wordt georganiseerd."

Wie mooie spullen wil 'scoren' is tot ongeveer 14.00 uur welkom achter Gezinshuis Zwaagdijk, aan Zwaagdijk-Oost 132a. Bezoekers kunnen tegen een geringe vergoeding ook onder meer genieten van een bakje koffie, thee of fris, met zelfgebakken appeltaart.

Parkeren en entree is gratis.

Meer berichten