Voorzitter Van Eijk bezegeld de afspraak met Pieter Kok van TEAM Medemblik.
Voorzitter Van Eijk bezegeld de afspraak met Pieter Kok van TEAM Medemblik. ((Foto: Gerben de Groot))

Team Medemblik ondersteunt topsportplan Westfriesland SEW

NIBBIXWOUD - Team Medemblik zette zaterdag 11 mei een handtekening onder de afspraken, om de komende drie jaar de eredivisie handbalvereniging Westfriesland SEW te ondersteunen bij de topsportplannen om weer kampioen van Nederland te worden.

Pieter Kok namens Team Medemblik: "Team Medemblik vindt het belangrijk dat Westfriesland SEW als topsportvereniging uit de gemeente Medemblik actief blijft op het hoogste nationale niveau. Team Medemblik wil graag helpen om deze vereniging duurzaam succesvol te laten zijn en steunt daarom de topsportafdeling de komende drie jaar met een financiële bijdrage."

Met de slogan Powered by Team Medemblik ondersteunt Team Medemblik de topsportafdeling van de handbalvereniging niet alleen financieel, maar staat het de handbalsters ook bij met raad en daad. Theo van Eijk, voorzitter van Westfriesland SEW: "Binnen Team Medemblik is veel expertise op alle terreinen die bij een topsportvereniging van belang zijn. Afgesproken is dat de leden van Team Medemblik die expertise ter beschikking stellen van de uitvoering van ons topsportbeleidsplan. Naast de inzet vanuit het bedrijfsleven is het zonder de steun van partners zoals Team Medemblik onmogelijk om in de top van het Nederlandse dameshandbal actief te zijn. Wij zijn dan ook verheugd dat Team Medemblik ons de komende drie jaar op alle terreinen ondersteunt."

Team Medemblik is enthousiast over dit nieuwe topsportbeleidsplan en wil de topsportstructuur waaronder de aanstelling van een technisch directeur (mede) faciliteren. Met een ferme handdruk van Pieter Kok namens Team Medemblik en Theo van Eijk namens Westfriesland SEW werd voorafgaand aan de laatste thuiswedstrijd tegen Forholte de samenwerking bezegeld.

Meer berichten