(Foto: aangeleverd)

Fietsen langs winkeltjesroute

REGIO - "Wat heeft u een prachtige winkel… alleen men moet het wel weten!" Deze veelgehoorde zin motiveerde diverse unieke 'verscholen' winkeltjes, om zich op een ludieke wijze te presenteren door middel van De West-Friese winkeltjesroute.

Gezellig fietsen door West-Friesland staat garant voor authentieke lintdorpen, majestueuze stolpboerderijen, het weidse landschap en natuurgebieden, waar de rust regeert. En dan opeens ontdekken fietsers zo'n sfeervol, uniek winkeltje, zoals men tegenwoordig bijna niet meer ziet. Bezoekers staan verbaasd over het bijzondere interieur, de met zorg gekozen producten en de liefde die de ondernemer heeft voor het vak. Op de route vinden liefhebbers ook diverse horecapunten voor bijvoorbeeld een heerlijke cappuccino met een huisgemaakte lekkernij of een kleine lunch, gemaakt van verse streekproducten.

Kijk op www.westfriesewinkeltjes.nl of in de folder voor meer informatie over de deelnemers van de route en de routekaart. Ook worden 'leuke weetjes' vermeld over de omgeving.

Meer berichten