Wie creatief is en in de gemeente Medemblik woont kan zich opgeven voor de expositie in de Bonifaciuskerk.
Wie creatief is en in de gemeente Medemblik woont kan zich opgeven voor de expositie in de Bonifaciuskerk. ((Foto: Adobe Stock))

Creatief talent gezocht voor expositie

MEDEMBLIK - Creatieve inwoners van de gemeente Medemblik kunnen zich aanmelden om mee te doen aan de jaarlijkse grote expositie in de noordbeuk van de Bonifaciuskerk in Medemblik.

De commissie Kunst en Cultuur is op zoek naar mensen die het leuk vinden om hun werk te laten zien in de monumentale kerk. Niet alleen schilders en beeldhouwers zijn welkom, maar ook werken in bijvoorbeeld fotografie, keramiek, glas schilderen, bloemschikken, grafische vormgeving of textiele werkvormen. De expositie vindt 6, 7 en 8 september plaats en is op alle drie de dagen geopend van 13.30 tot 16.30 uur.

Tentoonstelling

Creatieve Medemblikkers is een overzichtstentoonstelling die laat zien dat inwoners van de gemeente Medemblik verrassend prachtige kunstwerken maken. Iedereen die creatief is, kan meedoen en zich aanmelden. Deelname is gratis. De exposanten kunnen vier à vijf werkstukken inleveren. Afhankelijk van de grootte en de beschikbare ruimte wordt bekeken welk werk een plaatsje krijgt.

Aanmelden

De organisatie is in handen van Lia Blok en Mieke Meyjes. Aanmelden kan via miekemeyjes@gmail.com of tel. 0227-608272. Geef aan om welke discipline, stijl en afmeting het gaat.

Meer berichten