De valkenier en zijn roofvogel.
De valkenier en zijn roofvogel. ((Foto: Erik Coorengel))

Nog nooit zoveel roofvogels bij Radboud

MEDEMBLIK – De valkenier van Birdlive wordt woensdag 31 juli vergezeld door zijn Belgische collega Dominique Willems van Valkerij Dominique bij Kasteel Radboud. Niet eerder waren er zoveel roofvogels op het plein en in het luchtruim boven het kasteel te bewonderen! Dit is een eenmalig samenkomen van deze twee bijzondere valkeniers. Beiden delen hun kennis met bezoekers, beantwoorden allerlei vragen en laten zien hoe mooi hun gracieuze vogels vliegen. Het beloofd spectaculair te worden!

Het programma start woensdag 31 juli om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. De entree is de reguliere toegangsprijs voor het kasteel en voor museumkaarthouders en kinderen tot en met 4 jaar is het gratis. Volwassenen betalen 8 euro en kinderen 5 tot en met 12 jaar mogen voor 5 euro naar binnen. Dat is inclusief toegang tot het hele kasteel. Houd er rekening mee dat kasteel om 17.00 uur sluit. Wie wil het hele kasteel ontdekken? Zorg dan om 14.45 uur binnen te zijn. Dan is er genoeg tijd om het kasteel te bekijken én niets te missen van de roofvogels.

Mis deze kans niet om zoveel roofvogels in een prachtige historische omgeving te bewonderen! Bij Kasteel Radboud, aan het Oudevaartsgat in Medemblik, de magie van vervlogen tijden. Kijk voor meer informatie en voorverkoop op kasteelradboud.nl/agenda.

Meer berichten