BiG GiG heeft voor komende periode een leuk programma voor haar fans.
BiG GiG heeft voor komende periode een leuk programma voor haar fans. ((Foto: Marcel Rob))

BiG GiG maakt zich op voor nieuw seizoen

REGIO - BiG GiG heeft dit najaa diverse optredens op de agenda staan. Onder leiding van Martijn Bos werken de leden met veel plezier, door samenstelling, musici en muziekkeuze, aan een eigen sound. In principe is dit jazzmuziek voor bigband, maar ze nemen de ruimte om muziek aan de randen van jazz op te zoeken.

Zo maken de zeventien muzikanten van BiG GiG uitstapjes naar latin, swing, blues, filmmuziek, pop en rock. Twee talentvolle vocalisten maken het optreden compleet.

BiG-Movie-GiG

BiG GiG speelt de succesvolle voorstelling BiG-Movie-GiG van film- en televisiemuziek nog twee keer: op 14 september in Theater City of Wesopa Weesp en op 20 oktober in Theater Het Pakhuis in Hoorn. Daarmee sluit de Bigband de BiG-Movie-GiG tour af. De laatste kans dus om deze unieke gig te bezoeken. Kijk voor meer informatie over kaartverkoop op www.biggig.nl.

Wognumse Vrije Geluiden

De bigband startte in 2015 de eerste van de reeks 'Wognumse Vrije Geluiden', een muzikale wandeling door Wognum. Op zondag 8 september vindt de vijfde editie plaats met vijftien verschillende muzikale gezelschappen in tuinen aan de Rietveen in Wognum. Het evenement is gratis toegankelijk. Ook in deze wandeling weer grote muzikale verrassingen; van koorzang en Ierse volksmuziek tot kleinkunst, popmuziek, jazz, funk en singer/songwriters.

BiG GiG treedt als eerste op om 12.15 uur op de grasstrook ter hoogte van Rietveen 34. Daarna vanaf 13.00 uur op het hele en halve uur diverse optredens in vijftien tuinen. Kijk op www.biggig.nl voor het complete programma.

Afhankelijk van de weersomstandigheden kan het zijn dat de bigband dit buitenevenement moet afgelasten. Kijk op Facebook> @biggigwognum of op de website.

Meer berichten