Theaterkerk Wadway klaar voor de start…

Algemeen
Vrouwen van Wanten.
Vrouwen van Wanten. (Foto: aangeleverd)

WADWAY - Theaterkerk Wadway laat ook in het nieuwe theaterseizoen 2019/2020 weer een mooie mix zien van jonge en de meer bekende theatermakers. Het begint allemaal op zaterdag 28 september met een jubileumeditie van het bekende cabaretprogramma Andermans Veren Live. Met belangrijke kenmerken als vakmanschap en muzikaliteit, frisse arrangementen, schitterende duetten en schier onmogelijke a capella partijen, een geweldige aftrap voor het nieuwe theaterseizoen.

Natuurlijk is er toneel met de nieuwe voorstellingen van Jette Derlager met 'Decemberdagen', Yora Riemstra met 'Up' en Het Volk, maar ook Helmert Woudenberg keert terug met 'Van huis uit', een bijzondere matineevoorstelling.

Muziektheater en theaterconcerten worden steeds populairder in Wadway. Om die reden wordt dit seizoen groots uitgepakt met onder andere Theo Nijland, Henk Poort, Ester Groenenberg & band, Piepschuim, Leone Jansen en Erik Rutjes, Enge Buren en natuurlijk komt ook Kees Vriend weer terug.

Als 'cabaret-kraamkamer' van Nederland is er uiteraard weer veel aandacht voor cabaret en kleinkunst. Maak kennis met alle nieuwe talenten van grote festivals als Camaretten en het Amsterdams Kleinkunst festival, maar ook van nieuwe voorstellingen van onder andere Johan Goossens, Kitty van Mil en Kasper van der Laan. En ook Joost Spijkers komt langs in februari.

Natuurlijk worden de kleinsten niet vergeten. Voor hen en de hele familie heerlijke voorstellingen waarbij ze niet stil hoeven te zitten met onder andere Kok Tos uit de Annie MG Schmidt-boeken en Vrouwen van Wanten.

Meer weten? Kijk dan snel op de website van theaterkerk Wadway: www.theaterkerkwadway.nl.