WogPoP knalt nieuwe jaar in

Nieuws
Two and a Half Girl sluit WogPop af en luidt het nieuwe jaar stevig in. (Foto: aangeleverd)
Two and a Half Girl sluit WogPop af en luidt het nieuwe jaar stevig in. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

WOGNUM – Met de metal-core van Two and a Half Girl, alternative indie rockliedjes van Switch Bones, metal progrock van Tully Monster en rebuilt-rock covers van Halfvol belooft de 39e editie van WogPoP een stevig begin te worden van 2019.
Dit evenement start met talent uit Wognum en Nibbixwoud: Halfvol. Dit kersverse trio speelt covers in eigen stijl van onder andere Johnny Cash, ZZ top en Black Sabbath.
Tully Monster is de Hoornse band van Marike Groot (bekend van The Gathering) en bestaat drie jaar. Progrock met invloeden van metal, grunge, new wave, powerpop, indie en postpunk: Alice in Chains, AC/DC, Afghan Whigs, Beatles, Kate Bush, King Crimson, Soundgarden en Velvet Underground zijn hun bronnen.
De rockformatie Switch Bones dompelt popmelodieën onder in een zwaar gitaargedreven geluid, beïnvloed door bands als Nirvana, Melvins and Queens of the Stone Age. De band trakteert de bezoekers van WogPoP op extra vuurwerk. Ze zijn vastberaden een groot publiek in lichterlaaie te zetten.
De afsluiter is Two and a Half Girl, een opkomende metalcore band uit Utrecht. De krachtige stem van frontvrouw Juliët in combinatie met de harde riffs, poppy refreinen en breakdowns zorgen voor een direct herkenbare sound. Voor fans van Architects, A Day To Remember, Bullet for my Valentine en Bring Me The Horizon de moeite waard om live te zien.
Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/jceverland. WogPoP wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten.
Jc Everland is te vinden aan Sportlaan 13 in Wognum. De deuren voor WogPoP staan 1 januari vanaf 16.00 uur open. Entree 5 euro.