(Foto: Rodi Media )
Bedrijf in Beeld

Mammoet heeft alles voor de klant

  Bedrijf in Beeld

ZWAAGDIJK-OOST - Bij Mammoet Woongigant in Zwaagdijk vind je alles voor de complete inrichting van je woonkamer en slaapkamer. Vloeren, kasten, banken, bedden, karpetten, schilderijen, spiegels, kapstokken, sfeerhaarden, raamdecoratie en beddengoed, bij Mammoet Woongigant vind je alles onder één dak. Mede-eigenaresse Suzan Entius (34): "We doen het met zijn allen!"

In Winkelhart Klaverweide van Zwaagdijk-Oost vind je een even verrassende als gigantische woonwinkel. Mammoet Woongigant biedt klanten 8.500 vierkante meter woonplezier. Ze hebben een enorm groot assortiment aan woonartikelen in allerlei stijlen. Vijfendertig jaar geleden is het familiebedrijf gestart als verkoper van tuinmeubelen. Nu is de onderneming uitgegroeid tot een totaal-woninginrichter. "We hebben alles in eigen hand," vertelt Suzan trots. "We hebben eigen monteurs in dienst. De totale ontzorging van het inmeten tot aan de montage; dat regelen we allemaal zelf. Dit betekent korte lijnen en zoveel mogelijk duidelijkheid naar de klant toe. We zijn betrouwbaar en leveren degelijk werk. We zijn een nuchter, no nonsense bedrijf. Bij ons geldt de slogan: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg." De service bij Mammoet Woongigant is ook prima in orde. Suzan en haar team proberen altijd alles in alle redelijkheid te laten verlopen, ook als er onverhoopt klachten zijn. "Dan zijn we er ook voor de klant en lossen we de geschillen netjes op," aldus Suzan.

Stijlen

Mammoet biedt interieurartikelen voor ieders smaak. Suzan is heel enthousiast over de industriële look die nog steeds ontzettend veel populariteit geniet op dit moment. "Dat loopt heel goed en ik heb het gevoel dat de mensen daar nog lang niet op uitgekeken zijn. De trend in tuinmeubelen is aluminium en vlechtwerk. We hebben 250 sets op voorraad die direct leverbaar zijn." Bij de bedden is het merk Morgana het speerpunt voor een gezonde nachtrust. Mammoet heeft een testcocon opgesteld die het zogenaamde lichaams-DNA meet aan de hand van allerlei drukpunten. "Op basis van die testuitslag geven wij dan een advies voor matrassen, bedbodems en bedtextiel. Veel mensen met gezondheidsklachten komen bij ons. Wij kunnen hen met deze methode erg goed helpen. Daarbij krijgen onze klanten een omruilgarantie." Mammoet heeft altijd allerlei artikelen in de aanbieding. Die zijn binnenkort goed te zien op de vernieuwde website. "Die hebben we gemoderniseerd en in een eigentijds jasje gestoken. Een bezoek aan onze winkel is echter de beste manier om kennis te maken met ons assortiment. We hebben gratis parkeerplaatsen voor de deur."

Mammoet Woongigant, Zwaagdijk 227, Zwaagdijk-Oost, 0228-584796, info@mammoetmeubel.nl, www.mammoetwoongigant.nl.

Meer berichten