(Foto: aangeleverd)
Bedrijf in Beeld

'Snel, goed en betrouwbaar'

  Bedrijf in Beeld

ZWAAGDIJK - Een verbouwing, renovatie of een andere bouwkundige klus? Totaal Reno regelt en verzorgt alles van a tot z. "Snel, goed en betrouwbaar staan bij mij hoog in het vaandel", vertelt Reginald van Deventer.

Totaal Reno werkt voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers en vertaalt ideeën van de klant naar een praktische realisatie. Kwaliteit, service en klantgerichtheid staan daarbij voorop. Het flexibele klusbedrijf gaat zeer secuur en gericht te werk. "Wij voeren zowel klussen voor binnen als buiten uit. Denk aan een uitbouw, een verbouwing van de zolder of badkamer, maar ook het aanleggen of aanpassen van de tuin. Meedenken met de klant vind ik erg belangrijk. Vooraf krijgen klanten altijd een volledige offerte waarin alle te verwachten werkzaamheden en kosten zijn opgenomen. Geen verrassingen achteraf, maar gewoon precies weten waar je aan toe bent." Reginald is met zijn allround bedrijf aangesloten bij de Vereniging voor Klussenbedrijven (VLOK). Zelf heeft hij een jarenlange ervaring in de bouwwereld. Ten slotte rekent hij geen voorrijkosten en krijgen klanten altijd één jaar garantie op de gedane klus.

Vraag vrijblijvend een offerte op. Meer informatie op www.totaalreno.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 0228-526576 of 06-23177979. Het bedrijf is te vinden aan de Tomatenmarkt 16 in Zwaagdijk.

Meer berichten