Kom 23 en 24 augustus naar het Food Truckfestival in Medemblik en proef de verschillende gerechten.
Kom 23 en 24 augustus naar het Food Truckfestival in Medemblik en proef de verschillende gerechten. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Kom naar het Foodtruck Festival tijdens 24-uurs-zeilrace

  Bedrijf in Beeld

MEDEMBLIK - Het Foodtruck Festival Tjoeke Tjoeke Food Food  komt 23 en 24 augustus tijdens de 24-uurs-zeilrace naar Medemblik. Ga op smakelijke ontdekkingsreis en check in bij de leukste mobiele keukens. Maar liefst vijftien enthousiaste Foodtruckers maken de meest heerlijke gerechten. Het terrein naast het Regatta Centre wordt dit weekend één groot open-lucht-restaurant waar elke smaakpapil Bruisend geprikkeld wordt. Een goede reden om naar dit evenement te komen

Ons-kent-ons-gevoel

Op Foodtruck Festivals creëert Evenementenorganisatie Bruisend een informele en knusse sfeer. Het voelt als een grote ongedwongen familiebijeenkomst waar iedereen het leuk vind om elkaar weer eens te zien en te spreken; het ons-kent-ons-gevoel. En wat is leuker om met elkaar te kletsen in een Bourgondische omgeving met de leukste mobiele keukens en Bruisende drankjes?

Gevarieerd

De trucks worden met zorg geselecteerd; er staan enkel unieke deelnemers! Wie is dol op lekker eten en ontdekt graag nieuwe gerechten? Gerechten uit verschillende werelddelen worden geserveerd; van Spaanse churros tot Braziliaanse cassave, van Franse wijnen tot Indonesisch Streetfood! Maar ook kenmerkend Italiaans ijs en Ristretto of een cappuccino zijn te vinden op het Food Festival. Check in bij onder meer: Bangkok Streetfood: Padthai, reepjes biefstuk gesauteerd in cocos kerriesaus, loempia; Icycle Bicycle: biologisch schepijs met onder andere watermeloen, gin tonic, basilicum en pinda choco; Goodtimes Events: broodjes Mexicaanse barbecueworst, beenham en kebab; Shrimps en Meat: gamba's op spiesjes of in een pitabroodje en kofte; Jocelmas: Braziliaanse specialiteiten; Frango a Passarinho: cassave en Pastel de Feira; De Elfde Elf: Luikse wafels en poffertjes; Robi Churros: Spaanse Churros; Esta Loco: diverse heerlijke hamburgers; Med Trattoria: ambachtelijke friet; Sopa Soepkar: soto soep, seizoenssoepen, broodjes pulled chicken en babi ketjap; Martinius: kippeling; Koffie Society: koffie´s en patisserie, zoals redvelvet cake, banana brood en en carrot cake. Bij de bar zijn Bruisende biertjes verkrijgbaar, ook in 0.0%, wijnen, frisdranken en Slush Puppy en bij de cocktailbar zomerse Sangria en mixdrankjes, onder andere de Rosé Gin Tonic.

Plastic Promise

Evenementenorganisatie Bruisend tekende onlangs de Plastic Promise. Dit houdt in dat zij haar evenementen met nog meer aandacht voor het milieu organiseren. Geen plastic bekers meer, in plaats daarvan wordt met hardcups gewerkt. Dit om zwerfafval tegen te gaan.

Kom 23 augustus van 15.00 tot 23.00 uur en 24 augustus van 12.00 tot 19.00 uur naar de Regatta Centre aan de Vooroever in Medemblik. Geniet van het Foodtruck Festival Tjoeke Tjoeke Food Food en de diverse gerechten. De entree is gratis. Kom lopend of op de fiets naar het evenement.
Kijk voor meer informatie op www.bruisend.nu.

Meer berichten