Stichting ZorgHulp West-Friesland is verhuisd

Partnerbijdrage
Het bekende gebouw Bessie is de nieuwe locatie van stichting ZorgHulp West-Friesland.
Het bekende gebouw Bessie is de nieuwe locatie van stichting ZorgHulp West-Friesland. (Foto: aangeleverd)

NIBBIXWOUD - Wie thuiszorg nodig heeft, kan zich wenden tot stichting ZorgHulp West-Friesland. Vele zorgopties zijn mogelijk, onder meer lichamelijke verzorging of verpleging aan huis, hulp in de huishouding, omdat de cliënt tijdelijk of permanent lichamelijk iets minder kan of begeleiding. De gespecialiseerde zorgmedewerkers van de stichting staan graag voor haar cliënten klaar. Afgelopen jaar vierde de stichting haar 25 jarig jubileum.

Partnerbijdrage dossier

Van dat kwart eeuw was stichting ZorgHulp West-Friesland vijftien jaar gevestigd aan de Ganker in Nibbixwoud, een vertrouwde plek voor velen. 

Andere locatie

Stichting ZorgHulp West-Friesland is recent verhuisd naar Dorpsstraat 60, een bekend gebouw met een mooi karakter en uitstraling en in het centrum van het dorp. Wie kent Bessie eigenlijk niet? De stichting blijft met tachtig personeelsleden West-Friesland bedienen. Het is nog steeds, en blijft, een bedrijf met een sterk West-Fries karakter, die alles uit de kast haalt om haar cliënten bij te staan. De stichting biedt gespecialiseerde zorg, onder meer verzekerde zorg, particuliere zorg en PGB, en voor de West-Friese gemeentes huishoudelijke hulp en begeleiding.

Vastigheid

Wie met de zorg te maken krijgt, wil het liefste een vaste medewerker. Dat is wel zo prettig en zo bouwt een cliënt een vertrouwensband met de zorgmedewerker op. De stichting doet er alles aan om deze vastigheid te bieden. 

Zorgpersoneel

Wie een baan in de zorg wil, kan bij stichting ZorgHulp West-Friesland terecht. Daar staan nog vacatures open voor extra zorgpersoneel, onder meer verpleegkundigen en verzorgenden.

Loop eens binnen voor meer informatie of gewoon even een praatje?

Meer informatie over de mogelijkheden voor hulp in huis is op te vragen via info@zorghulp.org of bel 0229-261351. Of neem een kijkje op www.zorghulp.org of op www.facebook.com/thuisZorgHulp.