De betonlook is het helemaal!

Partnerbijdrage
In de showroom van Kees en Sem zijn alle betonlook vloeren in het echt te bekijken.
In de showroom van Kees en Sem zijn alle betonlook vloeren in het echt te bekijken. ((Foto: aangeleverd))

Na een carrière als schilder en stucadoor is vader Kees met zijn zoon Sem zich gaan specialiseren in het aanbrengen van leefbeton vloeren en stijlvol gestucte wandafwerkingen. Samen zijn zij afgelopen zomer het bedrijf Tough Walls & Floors gestart. “Een nieuwe verflaag of het afwerken van een gestuuct muurtje is leuk, maar een woning een make over geven met een eyecatcher zoals een betonvloer or muur maakt het werk pas echt leuk.” aldus Sem. “Bij deze look gaat het vaak niet om alle muren maar bij het opknappen van één of twee wandjes krijgt je woning al een hele andere uitstraling. Of je nu een industriële of landelijke look wil.”

Een leefbeton vloer heeft veel voordelen

De leefbeton vloer is tegenwoordig helemaal hip en erg populair. Niet gek, de vloer kan aangebracht worden over oude plavuizen of tegels, mits deze goed vast liggen. Het is makkelijk in onderhoud, de vloeren zijn naadloos en zijn toepasbaar met vloerverwarming. Daarnaast worden de vloeren afgelakt met 2 componenten waardoor er minder kans is op krasvorming. Elke vloer wordt met hand gemaakt waardoor elke vloer zijn eigen handtekening heeft.

Unieke eigen showroom

Vader en zoon hebben in de garage naast hun woning een eigen showroom gemaakt. Hier kun je acht verschillende soorten kleuren leefbeton vloeren en verschillende soorten stijlvol stucwerk in het echt bekijken.

Alles is mogelijk

Uiteindelijk is er nog veel meer mogelijk dan wat er in de showroom te zien is. Het stucwerk is mogelijk in alle soorten en kleuren. Vooraf wordt in samenspraak met de klant de gewenste kleur bepaald, pas daarna wordt de hele muur gedaan. Of dat nou de achterwand van uw keuken is, een muur in uw woonkamer of zelfs de badkamer. “We doen alles behalve natte ruimtes” eindigt Sem.

In de showroom van Kees en Sem zijn alle betonlook vloeren in het echt te bekijken.
Afbeelding
Afbeelding