Glasvezel in gemeente Medemblik dichterbij dan ooit

Partnerbijdrage
Informatieavonden over glasvezel in de gemeente Medemblik.
Informatieavonden over glasvezel in de gemeente Medemblik. (Foto: aangeleverd)

DELTA Fiber Netwerk startte met een glasvezelcampagne in Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Onderdijk, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wervershoof, Wognum, Zwaagdijk-Oost en Zwaagdijk-West. 

Met glasvezel vergroot u uw woonplezier en comfort. Want online vergaderen of studeren, gamen, films en series streamen, zorg op afstand en up- en downloaden van zware bestanden… geen enkel huishouden kan tegenwoordig nog zonder een goede internetverbinding. Glasvezel van DELTA Fiber Netwerk biedt dit, zodat u klaar bent voor de toekomst. 

Omdat het onze ambitie is om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot ons razendsnelle glasvezelnetwerk, willen we ook in de gemeente Medemblik glasvezel aanleggen. Als voldoende inwoners ‘ja’ zeggen tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en voor de deadline van de campagne een abonnement afsluiten bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel! 

We kunnen ons voorstellen dat u allerlei vragen heeft over glasvezel. Wij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen. Dat doen wij op verschillende manieren, onder andere via onze informatieavonden waar we u van harte voor uitnodigen:

dinsdag 9 november in dorpshuis De Vang in Benningbroek;

woensdag 10 november in Grandcafé De Post in Midwoud;

dinsdag 16 november in De Dres in Nibbixwoud.

U kunt van 19.00 tot 21.30 uur laten informeren bij de verschillende kraampjes van de telecomaanbieders. Om 19.30 uur vindt een algemene presentatie plaats, waarin we belangrijke informatie delen. U heeft alle ruimte om vragen te stellen.

Uiteraard volgen wij de RIVM-richtlijnen en vragen wij bij de ingang om uw coronatoegang- en legitimatiebewijs.

Of meldt u aan voor de online informatieavond op maandag 15 november vanaf 19.30 uur. Ga naar de website.

Voor persoonlijk advies kunt u terecht bij het tijdelijke Glasvezel Informatiepunt aan de Boogerd 6 in Wognum op woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur.

Op www.gavoorglasvezel.nl is veel informatie over glasvezel te vinden. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen tijdens de glasvezelcampagne? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Gaat u ook voor glasvezel?