Tehuis gezocht

  Nieuws
Francoise zoekt een leuke, grote vriend. (Foto: aangeleverd)
Francoise zoekt een leuke, grote vriend. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

MIDWOUD – Groot, groter, grootst, maar Francoise is wel de allergrootste. Zes kilo weegt madam. Het is een Franse Hangoor, een plaatje om te zien. Vondeling uit Zwaag, eind maart al en niemand die haar blijkbaar mist.
Via de Bonte Piet in Bonte Midwoud zit ze nu in de opvang in Tuitjenhorn. Ze had last van haar oogje, dat is een tijd gezalfd en de dierenarts bekijkt nader of ze een kleine oogoperatie moet ondergaan. Uiteraard voor ze naar een nieuwe plek gaat.
Voedsters worden altijd wat langer opgevangen voor ze geadopteerd worden in verband met een mogelijke dracht. Francoise mag begin mei naar een nieuwe baas. Qua karakter is het wel een 'tante' af en toe, waarschijnlijk is ze veel te klein en eenzaam gehuisvest geweest. Daar kunnen konijnen erg nukkig van worden. In de opvang gaat het een stuk beter met haar nu ze een grote ruimte tot haar beschikking heeft. Wie weet straks een leuke, grote vriend, graag wel gecastreerd, dan bloeit ze waarschijnlijk helemaal op.
Wie kennis wil maken met Francoise belt 0224-551818 of komt tijdens de bezoektijden even langskomen bij DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon, Ambachtsdijk 7 in Tuitjenhorn . Kijk op www.dierenasiel-schagen.nl voor de openingstijden.

Meer berichten