Snijders en Jouke in BON-theater

  Nieuws
Snijders en Jouke in het BON-theater in Medemblik. Mis deze laatste voorstelling van het seizoen niet. (Foto: aangeleverd)
Snijders en Jouke in het BON-theater in Medemblik. Mis deze laatste voorstelling van het seizoen niet. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

MEDEMBLIK – De Staat van Verwarring is een anti-talkshow in het theater, met gastheren Pieter Jouke en Ronald Snijders. In een ver verleden was de gelijknamige late night show te zien bij de VPRO. Nu dus ook in het theater met onder andere twee interessante interview-gasten uit de stad waar de voorstelling plaats vindt, ontregelende filmpjes, live chat-gesprekken met wildvreemden, een spek en bonen quiz en neologismen van de Alfabetweter.
Ronald Snijders is bekend van: RamBam, normalemensen.nl, Wat Als..., De slimste mens en van zijn woordenboek De Alfabetweter. Pieter Jouke levert een bijdrage aan CQC Koppensnellers, Het Gesprek, Wat vindt Nederland, Z@ppdelict, Studio Snugger en De slimste mens. Daarnaast is hij één van de schrijvers van Zondag met Lubach.
Kaarten voor De Staat van Verwarring op zaterdag 21 april om 20.15 uur in het BON-theater, aan de Admiraliteitsweg in Medemblik, zijn verkrijgbaar via www.bon-theater.nl. Entreeprijs bedraagt 17,50 euro.
De kaartverkoop voor het nieuwe BON-theaterseizoen begint op 1 mei. Het complete programma is dan terug te vinden op bovenstaande website. Tip van de sluier: Paul de Munnik trapt het nieuwe seizoen op 29 september af.

Meer berichten