Samenvoeging Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds

  Nieuws
Alle kinderen moeten kunnen sporten of aan kunst en cultuur kunnen meedoen. (Foto: archief Rodi Media)
Alle kinderen moeten kunnen sporten of aan kunst en cultuur kunnen meedoen. (Foto: archief Rodi Media) (rodi.nl)

MEDEMBLIK – Het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds in Medemblik gaan, na jaren intensieve samenwerking achter de schermen, samen verder als het Jeugdfonds Sport & Cultuur Medemblik. Beide fondsen zetten zich al heel lang in om ervoor te zorgen dat kinderen en jongeren, die opgroeien in armoede, toch kunnen sporten of aan kunst en cultuur kunnen doen.
Behalve een nieuwe naam is er nu ook een gezamenlijke visuele identiteit. Deze is energiek, kleurrijk en beweegt op een dynamische manier mee, maar de basis is solide. Straalt energie, kracht, trots en blijheid uit en zet de kinderen en jongeren centraal. Neem alvast een kijkje op de nieuwe website: jeugdfondssportencultuur.nl.
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Medemblik betaalt de contributie / lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor sport, dans, muziek of iets anders creatiefs. Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Aanvragen worden gedaan door een intermediair: bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, sociaal wijkteam of schuldhulpverlener. De contributie / lesgeld wordt direct betaald aan de club of instelling waar het kind op les gaat.

Meer berichten