Theaterconcert Karin Wildöer

  Nieuws
Karin zingt in het theaterconcert 'Puur Genieten' Nederlandstalige theaterliedjes van onder andere Karin Bloemen en Simone Kleinsma. (Foto: aangeleverd)
Karin zingt in het theaterconcert 'Puur Genieten' Nederlandstalige theaterliedjes van onder andere Karin Bloemen en Simone Kleinsma. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

WERVERSHOOF / WESTWOUD - Zangeres Karin Wildöer presenteert zondag 10 juni in De Schoof in Wervershoof en zondag 8 juli in De Schalm in Westwoud het theaterconcert 'Puur Genieten'.
Karin brengt Nederlandstalige theaterliedjes en voor dit concert werkt zij samen met zanger en pianist Bas Bons. Hij is bekend van de tv-programma's 'De Wereld Draait Door' en 'De beste singer-songwriter van Nederland'. Karin en Bas brengen liedjes ten gehore die gebeurtenissen weerspiegelen uit het alledaagse leven met een lach en een traan. Er komen nummers van onder andere Karin Bloemen, Claudia de Breij, Simone Kleinsma, Brigitte Kaandorp, Bram Vermeulen, De Dijk en Bas Bons zelf voorbij.
Beide optredens beginnen om 14.00 uur. De Schoof is te vinden aan het Kerkelaantje 1 in Wervershoof, het adres van De Schalm is Doctor Nuijensstraat 14b in Westwoud. Entree is tien euro. Reserveren via info@karinwildoer.nl.

Meer berichten