Knelpunten vaarroutenetwerk makkelijk te melden

  Nieuws
Knelpunten in de vaarroute van West-Friesland? Meld het snel via de site van het recreatieschap. (Foto: archief Rodi Media)
Knelpunten in de vaarroute van West-Friesland? Meld het snel via de site van het recreatieschap. (Foto: archief Rodi Media) (rodi.nl)

REGIO – Vaarrecreanten die een knelpunt tegenkomen in de vaarroutes in West-Friesland, kunnen hiervan nu makkelijk en snel een melding doen op de website van het Recreatieschap Westfriesland.
Via de homepage van het Recreatieschap (onder Actueel of www.recreatieschapwestfriesland.nl/recreeren/varen/melding-belemmering-vaarroutes-westfriesland) komt men snel bij het formulier, waarop de locatie en een beschrijving van het knelpunt kunnen worden ingevuld. Het is bovendien mogelijk een foto van de situatie mee te sturen. Knelpunten kunnen overdadige waterplantengroei, ondieptes, te lage bruggen of in het water belandde fietsen zijn. Het Recreatieschap neemt de melding zo snel mogelijk in behandeling.
Het Recreatieschap heeft het vaarroutenetwerk in West-Friesland herzien en sluit aan bij het sloepennetwerk dat in Noord-Holland Noord wordt uitgerold. Om vaarrecreanten nog beter van dienst te zijn is het meldformulier ontwikkeld.

Meer berichten