Hobby- en kunstmarkt bij Molen de Hoop

  Nieuws
Tijdens de hobby- en kunstmarkt worden ook demonstraties gegeven. (Foto: aangeleverd)
Tijdens de hobby- en kunstmarkt worden ook demonstraties gegeven. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

WERVERSHOOF - Molen de Hoop in Wervershoof biedt zondag 24 juni een podium aan tientallen kunstenaars en hobbyisten. De hobby- en kunstmarkt vindt plaats rondom de molen aan het Zijdwerk. Tussen 12.00 en 17.00 uur is er volop vertier voor het hele gezin. Vanaf 11.00 uur is de molen en het terras al geopend.
Op deze hobby- en kunstmarkt is de collectie van creatieve mensen uit geheel West-Friesland te bewonderen. De veelzijdigheid van deelnemers is enorm. Schilderijen, keramiek, glaskunst, fotografie, hobby- en knutselartikelen, brocante, babyartikelen, mozaïek, gehaakte knuffels, quilten, groendecoraties, glaskralen, et cetera. Bezoekers kunnen artikelen bekijken en bewonderen, en uiteraard een aankoop doen. Ook worden er demonstraties gegeven en kunnen belangstellenden deelnemen aan workshops.

Serenade en kinderplezier

De markt begint om 12.00 uur en wordt geopend met een serenade door Fanfare St. Caecilia. Ook voor de kinderen is er van alles te doen: gratis ravotten op het springkussen, knutselen en geschminkt worden. Voor een kleine bijdrage kunnen bezoekers poffertjes eten.
Muzikaal terras

Op het terras zorgt dj Antoon Stavenuiter voor gezellige muziek. Daarnaast kunnen bezoekers hier uitrusten en bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje. In de Vang bestelt men tevens een drankje en/of wat lekkers. Kijk voor meer informatie op www.wervershoofsemolen.nl.

Meer berichten