Tehuis gezocht

  Nieuws
Wie wil dit lieve lichtblauwe konijntje opvangen? Bel naar de dierenopvang in Tuitjenhorn. (Foto: aangeleverd)
Wie wil dit lieve lichtblauwe konijntje opvangen? Bel naar de dierenopvang in Tuitjenhorn. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

MIDWOUD – Het konijntje van bijna tien weken oud, die logeert in de opvang, heeft nog geen naam. Haar moeder werd drachtig gevonden in de buurt van Zwaag. Een forse Franse Hangoor van ruim zes kilo. Ze bleek drachtig te zijn en kreeg in de opvang drie kleintjes. Één daarvan is deze mooie lichtblauwe. Ze is geboren op 23 april van dit jaar en is inmiddels zo zelfstandig dat ze de grote wereld in mag.
Haar nieuwe baasje moet rekening houden dat ze voorlopig nog flink groeit en dat een riant verblijf noodzakelijk is. Ze zoekt wel een plek waar soortgenoten zijn, een leuke gecastreerde ram zou helemaal perfect zijn. Maar misschien wil iemand moeder en dochter een nieuw huis aanbieden, dan kunnen ze samen naar een nieuwe plek. Meer belangstelling voor een Franse Hangoor rammetje? Geen probleem, er zitten ook nog twee prachtige broertjes en die mogen naar een nieuwe plek na hun castratie.
Wie meer wil weten of kennismaken, bel 0224-551818 of kom tijdens de bezoektijden even langs bij DierenOpvang DierenAmbulance Schagen Hollands Kroon, Ambachtsdijk 7 in Tuitjenhorn. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-schagen.nl.

Meer berichten