Zomermarkten met diverse thema's

  Nieuws
Allerlei oude ambachten zijn te bewonderen tijdens de Nostalgische Zomermarkt. (Foto: aangeleverd)
Allerlei oude ambachten zijn te bewonderen tijdens de Nostalgische Zomermarkt. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

MEDEMBLIK – Het Bagijnhof in de Radboudveste is aanstaande zaterdag het toneel van de Zomermarkt, met als thema nostalgie. Dit is een evenement van de STEM (Stichting Evenementen Medemblik).
Naast een gezellige braderie met een grote verscheidenheid aan kramen, worden op het themaplein diverse ambachtenten gedemonstreerd. Ook de kramen met brocante en de parade met nostalgische kinderwagens, voeren bezoekers terug naar de tijd van weleer.
De Zomermarkten is een jaarlijks terugkerend evenement en vinden ook plaats op 21 juli (thema: muziek en kunst) én op 4 augustus (thema: middeleeuwen). Belangstellenden kunnen rekenen op een gezellige braderie met een gevarieerd aanbod aan koopwaar. Van kleding tot woonaccessoires, van sieraden tot boeken. Trek in iets lekkers? Op diverse kramen staan allerlei heerlijkheden.
Op het themaplein laten onder meer een tollenmaker, mandenvlechter en modelbouwer hun ambacht zien. Ook voor kinderen is er voldoende vertier. Zij vermaken zich met de diverse houten speelattributen.
De Zomermarkten zijn te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten