Muziek tijdens zomer- en vrijmarkt

  Nieuws
Op de Zomermarkt staat diverse koopwaar, van cadeautjes tot hebbedingen. (Foto: aangeleverd)
Op de Zomermarkt staat diverse koopwaar, van cadeautjes tot hebbedingen. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

MEDEMBLIK – De tweede Zomermarkt wordt zaterdag 21 juli gehouden in de binnenstad van Medemblik. Op deze gezellige braderie met een grote verscheidenheid aan koopwaar, maken bezoekers op het plein voor het voormalige postkantoor kennis met het werk van verschillende kunstenaars uit de omgeving. Bovendien zorgen diverse artiesten voor een sfeervolle muzikale omlijsting.
Deze week wordt de Zomermarkt versterkt door een gezellige vrijmarkt, verzorgt door Verenginggebouw Sint Pieter. Op het parkeerterrein achter het Sint Pieter verkopen kinderen vanaf een kleedje de leukste spullen.
De Zomermarkt vindt plaats van 10.00 tot 17.00 uur in het Bagijnhof. Meer informatie is te vinden op www.stemmedemblik.nl of facebook.com/zomermarkten. Wie interesse heeft in een kraam, kan bellen naar 06-26354975.
De vrijmarkt worden gehouden van 10.00 tot 14.00 uur. Kinderen kunnen deelnemen zonder zich aan te melden. Wie zijn portemonnee wil vullen voor de kermis, zoekt alle oude speelgoed en andere spullen bij elkaar en verkoopt dat op een kleedje. Tijdens de vrijmarkt is het terras van het Sint Pieter geopend voor een kopje koffie of een lekker broodje!

Meer berichten