Hoogheemraadschap houdt zomerse fotowedstrijd

  Nieuws
Iedereen geniet op zijn eigen manier van het Noord-Hollandse water? Leg het vast op de gevoelige plaat. (Foto: Chris Schaatsbergen)
Iedereen geniet op zijn eigen manier van het Noord-Hollandse water? Leg het vast op de gevoelige plaat. (Foto: Chris Schaatsbergen) (rodi.nl)

REGIO – Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) houdt van 1 augustus tot en met 16 september de fotowedstrijd 'Water. Geniet ervan!'. Het waterschap roept op om mooie foto's te maken van genieten in/op/aan het Noord-Hollandse water.
Zomers genieten veel mensen van het oppervlaktewater: ze zwemmen, varen en vissen wat af. Onder andere dankzij de aanleg van rioleringen en rioolwaterzuiveringsinstallaties is het water in tijden niet zo schoon geweest. Om inwoners daar meer bewust van te maken en te laten zien wat zij zelf kunnen doen voor schoon water, is HHNK in juni de campagne 'Water. Geniet ervan!' gestart. De fotowedstrijd is daar een onderdeel van. Meer informatie over de campagne, kijk op www.veiligschoonvoldoende.nl.
Meedoen aan de wedstrijd kan tot en met 16 september van dit jaar via wedstrijd.veiligschoonvoldoende.nl. Daar kan men ook stemmen op de mooiste foto. Voor de top 5 zijn er 'spetterende' prijzen te winnen, zoals een tochtje met een fluisterboot, een diner aan het water en een workshop suppen (stand-up paddle surfing).

Meer berichten