Activiteiten bibliotheek

  Nieuws

MEDEMBLIK – In de bibliotheek, aan de Admiraliteitsweg in Medemblik wordt in de maand september diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd.
Voor iedereen die graag meer met de computer wil doen, maar niet goed weet hoe dit werkt, start maandag 3 september de computercursus Klik en Tik. Deze cursus bestaat uit zes lessen, waar deelnemers met de computer en internet leren omgaan en een e-mail versturen. De les wordt gehouden van 14.30 tot 16.30 uur. Deelname is gratis. Voor 10 euro kan een deelnemer een lesboek aanschaffen, die na de cursus als naslagwerk dient. Voor meer informatie of aanmelden, bel 0228-743943 of kijk op www.westfriesebibliotheken.nl.
Beginnende lezers uit groep 3 lezen woensdag 12 september van 14.00 tot 16.00 uur met plezier. In de bibliotheek staan tenslotte veel boeken. Maar waar staan de boeken voor de beginnende lezer en hoe weet een ouder welk boek geschikt is voor het kind? De medewerkers geven uitleg over de eerste leesboekjes en AVI-indeling. Iedereen kan gewoon binnen lopen.

Meer berichten