Mannenkoren geven acte de présence

  Nieuws
Ook het koor Eben-Haëzer is tijdens het mannenkorenconcert te beluisteren. (Foto: aangeleverd)
Ook het koor Eben-Haëzer is tijdens het mannenkorenconcert te beluisteren. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ANDIJK - In de gereformeerde kerk in Andijk wordt vrijdag 15 september een mannenkorenconcert gehouden met het Urker mannenkoor Eneas en het koor Eben-Haëzer uit Katwijk. Deze muzikale avond met koormuziek, samenzang en instrumentale solo’s op orgel en vleugel begint om 20.00 uur.
Het Urker mannenkoor Eneas zingt onder leiding van Hendrik van Veen en wordt op orgel/vleugel begeleid door Hugo van der Meij. Het koor Eben-Haëzer zingt onder leiding van Hugo van der Meij en wordt op orgel/vleugel begeleid door Hendrik van Veen. Beide begeleiders zorgen ook voor de instrumentale solo’s. Zij verzorgden al eerder een concert in Andijk als duo onder de naam H & H.

Eneas

Mannenkoor Eneas, opgericht in 1997, heeft sinds de start een sterke groei doorgemaakt. In 2004 maakte het koor een concertreis naar Roemenië. Vanaf 2005 werd Hendrik van Veen organist/pianist van Eneas. In 2011 werd Hendrik van Veen aangesteld als dirigent. Het repertoire bestaat uit bewerkingen van Psalmen, geestelijke- en vaderlandse liederen. Ook voor de toekomst liggen er nog veel plannen in het verschiet.
Eben-Haëzer

Het befaamde Christelijk Mannenkoor Eben-Haëzer uit Katwijk zingt onder leiding van Hugo van der Meij, tevens virtuoos op vleugel en orgel. De koorleden hebben eerder gezongen in Andijk en komen op veler verzoek weer zingen!
Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn online à 11 euro verkrijgbaar via www.zingenenzo.com. In de kerk aan de Middenweg 4 kosten de kaarten 12,50 euro (kinderen tot en met elf jaar 5 euro). Parkeren naast de kerk is gratis.

Meer berichten