Bewegen bij gymvereniging O.S.S. Medemblik

  Nieuws

MEDEMBLIK – Gymvereniging O.S.S. Medemblik start maandag 24 september met het Nijntje Beweegdiploma voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar. De beweeglessen zijn te volgen van 16.00 tot 16.45 uur in zaal 3 van sporthal De Muiter, aan de Admiraliteitsweg in Medemblik.
In de leeftijd van 2 tot en met 6 jaar vindt bij kinderen de grootste motorische ontwikkeling plaats. Een goed motorisch fundament is van sterke invloed op de fysieke en mentale gesteldheid. Daarnaast is bewegen gezond. Zodra een kind kan lopen zijn speelse manieren van bewegen noodzakelijk. Het Beweegdiploma helpt kinderen bij hun motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling. Ouders van wie kinderen de beweeglessen hebben gevolgd, zijn erg enthousiast over de beweeglessen. Volgens hen durft hun kind nu meer.
Naast beweeglessen verzorgt O.S.S. ook recreatieve turn-, talenten- en wedstrijdtraining voor kinderen in de basisschoolleeftijd en jeugd. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om een gratis proefles bij de recreatieve turntraining te volgen. Check www.gym-medemblik.nl voor het actuele lesrooster.
Aanmelden voor het beweegdiploma kan via info@gym-medemblik.nl. Meer informatie is te vinden op www.kngu.nl/beweegdiploma.

Meer berichten