Arwin Kluft in Groene kerkje

  Nieuws
Arwin Kluft en zijn muzikanten treden 7 oktober op in Lambertschaag. (Foto: Tona van der Veldt)
Arwin Kluft en zijn muzikanten treden 7 oktober op in Lambertschaag. (Foto: Tona van der Veldt) (rodi.nl)

LAMBERTSCHAAG – Zanger Arwin Kluft brengt 7 oktober, samen met pianist Gert-Jan Weel, bassist Bernd Ooijevaar en drummer Marco Zwaan, zijn muzikale biografie ten gehore. Een concert waarin de vele aspecten uit zijn veelzijdige carrière langskomen.
De aanwezigen horen onder meer diverse tv momenten, zijn songfestival ervaring, de vele evenementen waar hij onderdeel van heeft mogen zijn tot het optreden samen met Barbara Streisand in de Ziggo Dome. Arwin neemt iedereen mee terug in de tijd naar het moment waarop hij de keuze maakte om van zijn hobby zijn beroep te maken. Een grote verscheidenheid aan stijlen komen langs. Vanaf zijn beginfase bij de operette via kleinkunst naar de shows en musicals.
Pianist Gert-Jan Weel is de initiatiefnemer van dit concert. Hij werkte eerder met Arwin tijdens diverse concerten in het land en kwam met het idee om dit ook in zijn eigen regio te doen.
Belangstellenden zijn vanaf 14.00 uur van harte in het Groene kerkje, aan Noordeinde 30 in Lambertschaag om te luisteren naar Arwin Kluft en 'Zijn Muzikale Biografie'. Kaarten à 12,50 euro aan de zaal of via 0227-581263 of kaarten@arwinkluft.nl.

Meer berichten