Vul voor Actie4Kids een schoenendoos

  Nieuws
Vul een schoendoos voor de arme kinderen in Zambia, Sierra Leone, Togo, aantal Oost-Europese landen en Griekenland. (Foto: aangeleverd)
Vul een schoendoos voor de arme kinderen in Zambia, Sierra Leone, Togo, aantal Oost-Europese landen en Griekenland. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

WOGNUM – Actie4Kids wil dit jaar landelijk zo’n 45.000 gevulde schoenendozen inzamelen voor kinderen die elders op de wereld in moeilijke omstandigheden leven. Een beetje delen van de overvloed die Nederlanders hebben met kinderen die bijna niets hebben. Zo maakt elke schoenendoos het verschil.
Het begint met een lege schoenendoos. Eenmaal mooi versierd en gevuld met schoolspullen, hygiëne producten, speelgoed en een knuffel is het een cadeau van onschatbare waarde. Actie4Kids zorgt ervoor dat bij elke schoenendoos een boekje met Bijbelverhalen wordt uitgedeeld. De organisatie rekent op de bereidheid van veel kinderen en volwassenen om een lege schoenendoos om te bouwen tot een waardevol geschenk. De dozen gaan dit jaar naar Zambia, Sierra Leone, Togo, een aantal Oost-Europese landen en naar vluchtelingenkampen op Lesbos (Griekenland). Doe mee, vul een schoenendoos en bezorg kinderen het cadeau van hun leven. Wat er allemaal in mag? Kijk op www.actie4kids.org.
Iedereen kan de schoenendozen inleveren bij Hannelore Lamers, de koster van de protestantse kerk, Raadhuisstraat 13 in Wognum. Graag van tevoren bellen naar 06-10631859 of op vrijdag 9 november tussen 09.00 uur en 12.00 uur. De uiterste inleverdatum is zondag 11 november. Op deze dag wordt tevens een gezamenlijke dienst gehouden om 10.00 uur in de kerk, samen met de Emmausparochie. Iedereen is van harte welkom.

Meer berichten