Jeugdtoneel in Sint Pieter

  Nieuws
Ook talent? Kom dan bij Sint Pieters Jongeren en sta volgend jaar met een fantastisch toneelstuk op het podium. (Foto: AdobeStock)
Ook talent? Kom dan bij Sint Pieters Jongeren en sta volgend jaar met een fantastisch toneelstuk op het podium. (Foto: AdobeStock) (rodi.nl)

MEDEMBLIK – De Medemblikker Toneel Groep Sint Pieter (MTG) is op zoek naar jongeren vanaf 14 jaar om zich aan te sluiten bij Sint Pieters jongeren. De toneelgroep speelt al jaren diverse stukken: bekende kluchten, drama's, een historisch stuk, western of improvisatietoneel. De enthousiaste groep spelers houdt van afwisseling en leert graag nieuwe dingen. Iedereen is welkom om mee te doen.
MTG start binnenkort een theatergroep speciaal voor jongeren. Onder regie van Martijn Schaeffer, dramadocent aan SG De Dijk, wordt een stuk geoefend door jongeren van 14 jaar en ouder, dat in maart of april volgend jaar op de bühne komt. De repetities vinden elke woensdag plaats van 19.30 tot 21.30 uur in Verenigingsgebouw Sint Pieter, Ridderstraat 9 in Medemblik. Om de week wordt maandag, samen met de andere leden van MTG, een vrijblijvende speltechniekles gehouden van 19.30 tot 20.30 uur. Iedereen ontmoet elkaar die avond en leert van elkaar. Een jongerenlid mag ook meedoen met de andere activiteiten, zoals de jaarlijkse Dickensmarkt in Medemblik, het straattheater of Kiekeboe-stukken.
Interesse? Stuur een e-mail naar mtgsintpieter@hotmail.com of bel naar Malinda Bruyns-Wagenaar 0227-542156.

Meer berichten