Irene Schouten in OVW

  Nieuws
Irene Schouten vertelt 11 oktober over haar sport en privéleven in 't Fortuin in Wervershoof. (Foto: aangeleverd)
Irene Schouten vertelt 11 oktober over haar sport en privéleven in 't Fortuin in Wervershoof. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

WERVERSHOOF – Irene Schouten won in februari brons op de massastart in PyeongChang. Een prestatie van formaat, maar hoe nu verder? Irene deelt 11 oktober om 18.00 uur haar reis naar en voorbij de Olympische Spelen graag met haar regiogenoten.
Irene Schouten leeft voor de schaatssport. Maar dat leven reikt verder dan alleen de sport op zich. De steun van het thuisfront, haar vrienden, collega’s, coaches en sponsors zijn essentieel voor haar succes. Zowel zakelijk en privé. Naast topsporter is Irene ook zakenvrouw. Haar fans willen graag 24/7 mee kunnen kijken in haar leven. Daar gaat zij verstandig mee om. Het belang van de social media is het afgelopen jaar steeds groter geworden. Irene deelt veel over het verloop van haar carrière en schroomt niet om ook over haar privéleven te vertellen. "De weg naar PyeongChang bracht hoge pieken en diepe dalen, maar daar word je sterker van. Dit was pas het begin", aldus Irene.
Ook nieuwsgierig naar Irene haar verhaal? Het OVW Café wordt gehouden in ’t Fortuin, Dorpsstraat 190 in Wervershoof. Voor meer informatie: www.ovw.nl.

Meer berichten