Uijldert en Knijn op koers WK Ju Jitsu

  Nieuws
Dreamteam Fenno Uijldert (b) en Floyd Knijn maken zich op voor het wereldkampioenschap in Malmö. (Foto: aangeleverd)
Dreamteam Fenno Uijldert (b) en Floyd Knijn maken zich op voor het wereldkampioenschap in Malmö. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

OPPERDOES – Bij het grote internationale Ju Jitsu kwalificatie toernooi in Gelsenkirchen in Duitsland hebben Fenno Uijldert en Floyd Knijn uitstekende zaken gedaan in het kader van de WK kwalificatie in Malmö, welke eind november plaatsvindt.
Het evenement met 550 deelnemers uit 23 landen is dé plek waar de ju jitsuka’s uit Nederland kwalificatiepunten kunnen verdienen. Fenno en Floyd werden al eerder dit jaar tweede bij de European Cup en lieten zien dat zij met de wereldtop meedraaien.
Het duo Lina van Dam en Noah Rolvink van Budoschool Takken/Shi-Sen-Do uit Opperdoes horen ook bij de Europese top, want zij behaalde de derde plaats in een ultieme inhaalrace.
Team Isaak Weel en Jochem Bos eindigde tijdens hun Europese debuut op de vijfde plaats en het nieuwe mix duo Eady Roelandschap en Floyd Knijn belandde ook op de vijfde plaats behaald. Beide duo’s zitten nog volledig in hun opbouw en in dit stadium was dit het maximaal haalbare.

Meer berichten